Снимка: Pexels

Празникът на влюбените, Свети Валентин, наближава. Ако нямате партньор и няма да празнувате на този ден, може да се натъжите, особено ако в обкръжението ви има доста двойки или видите как всички купуват сърчица, бонобни, балони, вино и т.н. Ето няколко начина да се разсеяте и развеселите, според "Elite Daily".

Празнувайте с приятели
 
Нямате стабилна и сериозна връзка в момента, но това не бива да ви пречи да празнувате. Може да се съберете с необвръзаните си приятели или тези, които не обичат празници като Свети Валентин, и да празнувате с тях. Разберете се да направите нещо специално - пътуване до близко място, гледане на любими филми, играене на игри, парти вкъщи. Ако не може да се видите, играйте онлайн игри или гледайте един и същи филм и го обсъждайте в чата. Може да празнувате и празника на виното - Трифон Зарезан, с хубава вечеря.
 
Поглезете се
 
Не се нуждаете от друг човек, за да се почувствате добре. Не само гаджето може да ви глези, погрижете се за себе си сами. Важно е да обичате и приемате себе си. Направете нещо, което ще ви накара да се почувствате специални и да релаксирате. Може да се накиприте с най-хубавите дрехи, да си вземете вана, да се гримирате по нетрадиционен начин, да си купите рози, шоколад или да си поръчате пица.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase