Снимка: IStock

Всяка жена знае колко е важна красивата кожа за цялостната визия. Чистото лице със сияеща кожа и равен тен си личи не само, когато сме без грим, а дори и когато сме нанесли любимите си продукти от декоративната козметика.

Противно на митовете и легендите, че красивата кожа е изцяло само и единствено ген, от опит ще ви споделя, че това далеч не е така.

Дори и природата да е била благосклонна, поддръжката и съобразените с нуждите на кожата продукти са ключови в това да съхраним добрия ген с годините.

Тук идва и голямата тайна – рутинната грижа с подходяща козметика за лице, която ще ни осигури красива кожа, дори и да сме предразположени към несъвършенства.

Затова ще ви споделя абсолютните 5 задължителни продукта, които трябва да нанасяте всеки ден, за да се радвате на естествената красота и перфектната визия.

1. Дневен хидратиращ гел крем за лице

Забелязали ли сте колко добре се чувства кожата ви след нанасянето на дневен крем сутрин? Това е само част от ползите на този тип продукти. Поставянето на хидратиращ гел крем преди всичко останало, като основа и фон дьо тен, не само подготвя кожата, но и създава защитен филм, бариера към всички замърсявания, на които ще бъде изложено лицето ни през деня.

2. Слънцезащита

Много голяма грешка и истински мит е твърдението, че слънцезащитата ви трябва само през лятото. Ако искате да се радвате на равен тен и чиста кожа без пигментни петна, слънцезащитният фактор е абсолютно задължителен. Тук можете да избирате между индивидуален продукт или просто да подберете подходящ за кожата ви дневен крем, който има слънцезащита.

3. Масажно валяче за лице

Знаете онова приятно усещане след посещение при козметик, който е масажирал и почистил кожата ни, нали? Е, можете да си доставите това удоволствие и вкъщи с масажно валяче за лице. Това е един продукт, който е абсолютно задължителен за ежедневната рутинна грижа за кожата. Чрез приятния масаж с валячето от розов кварц отпускате мускулите и напрежението в лицето, което може дори и да не забелязвате. Стимулирате циркулацията на кръвта и подпомагате дейността на лимфната система. Целенасочените движения с масажното приспособление стягат кожата ви и намаляват видимостта на бръчките.

Кои други продукти са подходящи за вашата кожа вижте в Tialoto.bg

Източници: Tialoto.bg
 

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 5 месеца

До АнонименАбсолютно съгласен. Хубаво е да поддържаш кожата си сутрин и вечер, но оттам нататък фон дьо тен, гримове и такива неща са прекалени! Една спирала и малко очна линия са достатъчни!

1

Анонимен

преди 5 месеца

Имах едно гадже дето все се мажеше с фон дьо тен. Даже и не знаех каква е тая простотия в началото. И като почнем да се прегръщаме и целуваме и тениските ми се омазваха с тази гадост. Оттогава като вида нямазана красива жена с гримове,кремове и какво ли не и се чудя ЗАЩО го правят. По-хубаво от естественото няма. Пък и кремове и гримове състаряват кожата преждевременно. Малко крем ок. Ама малко. Всичко вече е химия и уврежда кожа.