Снимка: Istock

Всеки нов месец наблюдаваме новолуние. На 11 февруари то ще бъде в знака на Водолей. Готови ли сте за нови проекти, защото това новолуние ще донесе много възможности за промени и е важно да сме решителни.

Знакът на Водолея е въздушен и ще ни вдъхнови да мислим извън рамката и да си поставяме цели за бъдещето. Това новолуние ще ни накара да чувстваме всичко по-интензивно от обикновено, защото Луната ще се присъедини в този знак.

Хороскоп за годината на Белия Метален Бик (Бивол) за всички знаци

Нашата връзка с емоциите може да е по-сложна, защото Луната във Водолей има силна нужда от емоционална свобода. Време да се освободим от негативните емоции като страх, гняв и ревност.

Новолунията в астрологията са подходящо време за стартиране на нови неща. Но това, което не бива да забравяме сега е, че до 21.02 Меркурий ще бъде ретрограден, а по време на него може да има забавяния. Ето защо, ако не се налага, не бързайте с новостите и подписването на документи. Ще ни бъде трудно да гледаме ясно на събитията, възможно е да има колебания.

Три зодиакални знака ще преминат през повече интензивност.

Зодия Водолей

Това е вашето новолуние, Водолеи. Усещате ли неговата сила? Ако налице са някои лични промени, то новолунието само ще увеличи интензивността им. Предизвикателства няма да липсват. Помислете добре върху това кои сте и какви са вашите лични нужди. Събудете вашето Аз. Вашите нестандартни идеи ще вдъхновяват.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase