Снимка: Istock

През тази седмица, планетата на любовта – Венера, ще направи романтично пътуване с Водолей, което ще улесни много любовния ни живот. Това означава, че може да има надграждане на връзката, нова любов за някои. Очаква ни новолуние в знака на Водолей, което също ще се усети. Повече за вашата зодия, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Скъпи Овни, вашите желания свързани с любовта биха могли да се осъществят, благодарение на редкия съвпад Венера-Юпитер във вашия 11-ти дом на приятелството. Вселената очаква да декларирате вашите копнежи. Ако имате сериозна връзка, любимият човек може да ви направи приятна изненада, да сбъдне ваше желание.

Телец

Асертивният Марс се движи през вашия знак и тази събота ще направи поддържаща връзка към Нептун, който сега е в областта на вашата карта, свързана с най-големите ви желания. Ако се срещате с някого и имате интимни желания към този човек, то те може и да се осъществят. Необвързаните може да имат вълнуващо запознанство, а Телците във връзка да се наслаждават на хубави мигове с партньора.

Близнаци

За Близнаците е важно тяхната половинка да им помага да разширяват своите хоризонти, да ги допълва, вдъхновява. Ако това не се случва, те просто губят интерес към връзката си. За късмет, Вселената ви подкрепя и вие ще се чувствате по-влюбени от всякога. Любимият човек може да ви изненада приятно. Ако пък сте самотни, има вероятност да срещнете нова и вълнуваща личност. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase