Снимка: istock

Продукти:

6 супени лъжици хлебни трохи
1 супена лъжица настърган пармезан
½ чаена лъжица черен пипер
½ чаена лъжица сушена мащерка
½ чаена лъжица сушен магданоз
1/8 чаена лъжица чесън на гранули
1/8 чаена лъжица лимонови корички
2 големи филета сьомга
1 супена лъжица масло, разтопено
 
Приготвяне:
 
Загрейте фурната на 190 градуса. Покрийте тава за печене с фолио. Смесете хлебните трохи, пармезана, пипера, мащерката, магданоза, чесъна, лимоновите корички в купа. Поставете сьомгата върху фолиото. Намажете я с разтопено масло. Поръсете със сместа с подправките обилно. Намажете добре рибата с ръце, за да полепне. Печете за 25 минути.

Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase