Снимка: istock

Продукти:

400 г къса паста по ваш избор
2 червени чушки
1 малка краставица
1 малка глава червен лук
около 200 – 250 г сирене чедър
За дресинга:
1 опаковка майонеза
2 ч.л. оцет
сол, черен пипер на вкус
 
Приготвяне:
 
Сварете пастата според инструкциите на опаковката, след което я изплакнете със студена вода и добре я отцедете. В дълбока купа комбинирайте съставките за дресинга и сложете пастата. Разбъркайте, след което добавете нарязаните чушки, лук, краставица, сирене, което по желание може да настържете. Отново разбъркайте и сервирайте.
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Коментари Напиши коментар

2

IT-спец

преди 1 месец

интересна салата, ще я направя, аз бих добавил и пуишена сьомга или пастърва..

1

Мяу

преди 1 месец

Стига с тези вегетарианска храни за простолюдието!! Дайте нещо от трапезата на Гербаджиите в парламента.