Снимка: pexels.com

Ако сме напълно честни, много от нас чакаха студеното време с нетърпение. Искахме по Коледа и Нова година да има сняг, който да донесе още повече празнично настроение и да се почувстваме като в приказка или романтичен филм. Още повече желаем температурите да паднат, когато в гардероба ни чакат удобни и стилни пуловери, които трябва все някога да облечем.

За съжаление, коледните празници преминаха с високи температури и сняг така и не заваля. Затова много от нас сметнаха, че няма да могат да извадят пуловерите си и бяха силно разочаровани. Но имаме добра новина за тях, времето все повече ще застудява и истинската зима все още не е дошла. През последните години, месеците януари, февруари и март са много по-мразовити от декември и именно тогава разчитаме на някоя-друга топла дреха.

Въпреки че много от нас все още работят от вкъщи, това не означава, че трябва да забравите за стила си. Време е да извадите пуловерите и да ги комбинирате по най-добрия начин, за да впечатлите дори и по време на разходката ви до магазина.

Ето няколко идеи да носите пуловер тази зима

С колан

По-големите пуловери или т. нар. oversized стилове могат да бъдат овладени и да бъдат превърнати в нещо стилно. Ако предпочитате по-стегнат външен вид, просто закрепете колан около торса си. Това ще подчертае извивките ви или ще създаде фигура на пясъчен часовник. За надолу посегнете към нещо подходящо. Тесните дънки ще подобрят естествената форма на тялото ви, докато моделите с широки крачоли ще помогнат на бедрата ви да изпъкнат.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eniswardrobe (@eniswardrobe)

 


С дънки, с пола и още идеи, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 1 месец

Много любопитна статия, изгарях от желание да науча как се носи пуловер. Очаквам и други подобни статии в сайта - като " как да пием кафето си сутрин", "как да ядем с лъжица супата" или "кога трябва да се изхождаме - сутрин или вечер"

5

Еми

преди 1 месец

Наденете си го на....

4

Анонимен

преди 1 месец

Е как да се носи тоз пуловер , бе ?!
От време оно се знае , че се надява върху чорапогащника ...