Снимка: Istock

През тази седмица ни очаква новолуние в знака на Козирог. Комуникацията в любовта ще придобие нов вид. Венера, Уран, Меркурий и Юпитер ще допринесат за динамиката на събитията и интензивността на нашите усещания. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Необвързаните Овни може да имат вълнуваща седмица в любовта, важно е да останат социални. Общуването с интересни личности може да доведе до нещо повече. Възможно е любовта да се появи и на работното ви място. Ако вече си имате половинка, очакват ви хубави дни, възползвайте се и си създайте приятни мигове с партньора.

Телец

Уран се движи през вашия знак и определено ще усетите неговото влияние. Тази планета е свързана със свободата, новостите, промените, но и с нарушаването на статуквото. Как ще се чувствате, Телци? Определено „наелектризирани“. Венера също се намесва в любовния ви живот, стимулирайки любовта. Очаква ви хубава седмица!

Близнаци

Тази седмица ни очаква новолуние, а това определено ще направи вълнуваща любовта за Близнаците, особено тези с партньор. Плътското желание към любимия човек ще е много по-силно. Хубавото е, че и при двамата е така. Романтика, страст... Ако пък има проблем, който трябва да преодолеете, спор, не го отлагайте, при необходимост посетете терапия за двойки. Необвързаните близнаци също няма да скучаят. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase