Снимка: IStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво ще ни донесе първият месец от новата 2021 година? Tialoto.bg ви предлага хороскоп за периода 1 – 31 януари, изготвен от астролога Петя Георгиева, който ще ви даде отговора на този въпрос.

Овен

Пестете си силите, не се разпилявайте в няколко цели едновременно. Марс, вашият управител в началото на месеца ще премине в Телец, където е в изгнание и въздействието му е занижено. Взимайте решенията си самостоятелно. Ще се окажат с пъти по-ефективни от всеки външен съвет. Проблемите на работното място ще са кратки, но неочаквани и тогава ще се сетите за основателното твърдение, че липсата на новини понякога е добра новина. През втората половина на месеца ще се наложи да се адаптирате към бързо променящите се обстоятелства, което ни най-малко няма да ви затрудни. В този период е желателно да избягвате разправиите с шефа и да спазвате обещанията си.

Телец

В началото на месеца Венера, вашата управителка ще премине в знака на Козирога, а във вашия знак ще навлезе агресивният Марс. През първите две седмици на месеца ще сте изключително ефективни и работоспособни. Ще се поздравите с добри постижения, ако използвате въпросния период пълноценно. Действайте активно и едновременно с това предпазливо. Шефът и колегите ще оценят усилията ви и ще предложат помощ без да ги молите. През втората половина се заемете с довършването на изостаналите проекти. Тогава ще получите и крайните резултати (може би и финансови) от вложени преди време усилия. В края на месеца не е изключено да попаднете в някаква неудобна ситуация. Преценявайте внимателно новите предложения и не приемайте нищо „на доверие“.

Близнаци

Би било огромна грешка, ако започнете годината с нагласата, че ще изпълните всичките си желания „тук и сега“. Желателно е да проявявате разбиране към околните, но не и да правите нещата вместо тях. В началото на месеца Меркурий, вашият управител, ще премине в знака на Водолея, ще повиши творческия ви потенциал и ще усили въображението. Възползвайте се от момента, но без да прекалявате с фантазиите. Ако сте достатъчно организирани и целенасочени ще убедите околните, че даже качества, които те възприемат като ваши недостатъци, могат да бъдат полезни. През последната седмица може да сте по-раздразнителни. Помислете и ще установите, че няма видима причина, което означава, че сте в състояние да овладеете емоциите и да използвате енергията си за съзидателни дейности. Избягвайте разговорите, свързани с финансовото ви положение. На непредвидени парични постъпления е възможно да се зарадвате в края на месеца.

Вижте какво да очакват останалите зодии през месеца в Tialoto.bg

Източници: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase