Снимка: istock

 Продукти:

1/2 ч.ч.разтопено масло
1/2 ч.ч. натурално какао на прах
1 ч.ч. захар
2 големи яйца
1 ч.л.ванилова есенция
1/2 ч.ч. брашно
щипка сол
 
Приготвяне:
 
В купа комбинирайте маслото заедно с какаото и захарта. Разбъркайте добре. Яйцата се добавят едно след друго, като след всяко сместа се разбърква добре. След това сложете ванилията, солта и брашното. Изсипете тестото в леко намаслена тава за печене и поръсете с шоколадовите парченца. Печете в предварително загрята фурна на 175 градуса за около 20-25 минути или до готовност. Сладкишът трябва съвсем леко да стегне в средата, не да се препече.
 
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase