Снимка: Istock

Новата 2021 година започва вълнуващо за любовта. За някои представители на зодиака това означава ново начало, разчистване от миналото, сближаване с любимия човек. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През януари много Овни ще бъдат изненадани от съдбата, която може да ги срещне с бивши партньори. Ситуацията ще ви покаже как да действате, но въпреки това бъдете внимателни. По-добре е да мислите за настоящето и бъдещето, за да не влезете отново в пътя на разочарованието и конфликтите. Има много шансове за нова любовна връзка, така че излизайте повече и не пренебрегвайте поканите за среща. Въпреки това не са изключени мимолетни срещи. Ако вече си имате половинка, заложете на романтиката. Няма да съжалявате.

Телец

В началото на януари 2021 г. Телецът ще бъде увлечен от мимолетни романси, но с времето ще разбере, че една сериозна и духовна връзка е много по-ценна. До средата на месеца има шанс да срещнете човек, който ще запълни живота ви, стига да отворите сърцето си за любов. Що се отнася до обвързаните, те трябва да внимават. Настроенията ви ще се променят, чувствителността и уязвимостта ще се повишат до краен предел. В това състояние можете да обиждате, да ревнувате и дори да прекратите връзка. Внимавайте, за да не съжалявате на по-късен етап.  

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase