Продукти:
400 г сурови лешници
200 г натурален шоколад
мед ако е необходимо
Приготвяне:
Запечете ядките на сух тиган, след което ги прехвърлете в кухненски робот. Смелете ги добре, докато видите, че започват да отделят мазнина. Добавете към тях разтопения шоколад и отново разбъркайте, за да се свържат съставките.
Коментари Напиши коментар
2
Анонимен
преди 2 месецаЕй такава рецепта не бях чел никога!?!
За да направите шоколад, ви е необходимо да имате шоколад!!! Хахахах
1
Данко
преди 2 месецаКакво е натурален шоколад? От дървото ли се бере? От реката ли се добива? От почвата ли се копае? Хора, затова ли учите 4 години журналистика... срам. Мило момиче редактор на статии, запомни освен водата в кладенеца, шишарките в гората и глухарчетата на полето, нищо не е “натурално”. Пипнато ли е от човешка ръка не е натурално