Снимка: istock

Продукти:

400 г сурови лешници
200 г натурален шоколад
мед ако е необходимо
 
Приготвяне:
 
Запечете ядките на сух тиган, след което ги прехвърлете в кухненски робот. Смелете ги добре, докато видите, че започват да отделят мазнина. Добавете към тях разтопения шоколад и отново разбъркайте, за да се свържат съставките.

Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 2 месеца

Ей такава рецепта не бях чел никога!?!
За да направите шоколад, ви е необходимо да имате шоколад!!! Хахахах

1

Данко

преди 2 месеца

Какво е натурален шоколад? От дървото ли се бере? От реката ли се добива? От почвата ли се копае? Хора, затова ли учите 4 години журналистика... срам. Мило момиче редактор на статии, запомни освен водата в кладенеца, шишарките в гората и глухарчетата на полето, нищо не е “натурално”. Пипнато ли е от човешка ръка не е натурално