Снимка: Istock

Промени ни очакват в любовта през тази седмица, провокирани от Венера и Уран. Нептун ще ни помага да изразим своите желания пред партньора. Меркурий и Юпитер ще помагат отношенията да се развиват. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Обвързаните Овни ще обсъждат финансови въпроси, а хубавото е, че ще постигнат съгласие относно това как да разпределят средствата си. Бъдете внимателни, възможно е някой от вас да загуби източник на доходи. Ако сте единни, ще се справите със ситуацията. Седмицата е подходяща за романтика, интимни моменти. Отдайте им се!

Телец

Комуникацията между вас и любимия човек ще върви гладко. Позициите на Венера и Уран ще ви направят още по-привлекателни за него. Очаква ви седмица на луда любов! Необвързаните представители на зодията няма да скучаят. Очакват ги флиртове, нови запознанства.

Близнаци

Близнаците също ще имат хубава любовна седмица. Може да разнообразите емоциите в спалнята, свободното време с половинката ви. Не е изключено някой от вас да има здравословни неразположения и да очаква подкрепата на другия. И с това ще се справите. Необвързаните може да задълбочат отношенията си с човек към когото изпитват емоции. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase