Снимка: pexels.com

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 23 – 29 ноември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Едва ли ще се наложи да се справяте с някакви непреодолими затруднения в последната седмица на месеца. Неприятностите, доколкото ги има, ще са свързани със здравето ви, така че не пренебрегвайте сигналите за неразположение от всякакъв характер. Проявете максимално старание при изпълнение на текущата си работа. Няма да имате втора възможност за корекция на грешките, което означава, че е във ваш интерес да ги предотвратите. Не разчитайте на случайни приходи или на такива от хазарт, лотария и други, залагащи на късмета. Средствата, от които имате нужда, ще получите в резултат на собственото си трудолюбие и активност.

Телец

Типичното за вас търпение ще ви е изключително необходимо през тази седмица. От една страна ще ви зарадват резултатите от работа, извършена през миналата седмица. Успоредно с тях ще се наложи да отделите време и за отстраняване на грешки, допуснати в предишни периоди от време. Отношенията с колегите на моменти може да са доста напрегнати и белязани с липса на разбиране и координация. Независимо от всичко не е желателно да се уединявате, останете в рамките на колектива и участвайте равностойно във всички дейности. Финансовото ви състояние ще е стабилно. Най-добрият начин за почивка и възстановяване на силите ще е да смените обстановката за известно време. Можете да го направите по два начина: или да купите вещ, подобряваща и разнообразяваща интериора, или да си организирате кратко пътуване с туристическа и опознавателна цел.

Близнаци

Началото на седмицата може да е леко конфликтно, но обстановката постепенно ще се подобрява и стабилизира. След сряда ще постигате много по-добри резултати с много по-малко усилия. Тогава е препоръчително да участвате във всички професионални дискусии и да изразявате мнението си без уговорки. Препоръките ви ще получат одобрение. Не отказвайте предложение за професионално пътуване само ако е на късо разстояние. Дългите пътувания крият в себе си потенциални опасности и неприятни изненади, които е по-добре да избегнете. Ограничете покупките си до ежедневните. Дори да разполагате с достатъчно средства, моментът не е подходящ за пазаруване на скъпи предмети с дълготрайно предназначение. Ще се окажат некачествени или неотговарящи на нуждите ви.

Рак

Повечето събития ще са непредсказуеми през тази седмица. Често ще трябва да променяте плановете си и да преподреждате приоритетите. Изненади ще има както на работното място, така и у дома. Ще се налага да се натоварвате с чужди задължения, да бързате и в същото време да работите с такова качество, че да не сте принудени да повтаряте действията си. Независимо от затрудненията ще се чувствате по-уверени в себе си и по-спокойни, ако работите самостоятелно и не се налага да се съобразявате с нечие присъствие. Не допускайте чуждо влияние при управление на финансите си. Възможно е да ви подведат и да претърпите нежелателни загуби.

Вижте какво очаква през седмицата представителите на останалите зодии в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase