Снимка: Pixabay

Ако има един тип обувки, на които може да разчитате от август до април, това са чифт боти до глезена. Точно като бялата тениска, този модел е безсезонен, а от съществено значение е и фактът, че може да го носите с абсолютно всичко през цялата година.

Въпреки че са универсални, ботите до глезена създават леки неприятности за някои хора, които все още не могат да открият перфектния модел, който да добавят към гардероба си. С толкова много опции – от класически ботуши до официални обувки, трикът е да се намери такъв, който да отговаря на вашия личен стил.

За да ви помогнем, стеснихме кръга до шест различни модерни идеи за това как да носите ботите си. Независимо дали излизате с минирокля или костюм с ярки цветове, най-вероятно ще разберете, че ботушите до глезена вървят с всичко. Време е да приберете сандалите и да извадите малко по-дебелите обувки.

Ето идеи за носенето на боти до глезенаС минирокля
Ако не желаете да се откажете напълно от летните тоалети, опитайте да замените обикновените си бели маратонки с чифт боти. Кубинките са популярни всяка година, но тази е добре да заложите на такива с платформа. Тъмният цвят и обемността ще създадат контраст с леките флорални и неонови рокли, които бяха хит през лятото.

С широки дънки
Най-класическият начин за носене на боти е с леко скъсени дънки с широки крачоли. За да направите външния си вид още по-добър, изберете черен чифт, който е по-стегнат по глезена. Той ще удължи крака ви и ще създаде ефекта на височина. Ако искате да се превърнете във френско момиче, комбинирайте дънките и ботите си с удобен пуловер.

Със спортен екип или друг стил, вижте комбинациите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase