Снимка: Istock

Колкото и да ни е хубаво в една връзка, рано или късно настъпва един момент, в който привличането сякаш е останало на заден план. Има как да възстановите тази тръпка между вас и половинката ви, но трябва да работите заедно и да сте сигурни, че искате да продължите да инвестирате във връзката. Ето 4 стъпки, с които да започнете.

Запазете своята индивидуалност

Първата стъпка за повишаване на привличането във вашата връзка е да запазите индивидуалността си като човек, а не просто да действате като част от взаимоотношения. Това означава да се срещате поотделно с приятели, да направите нещо само за себе си или да планирате вечер, в която и двамата да направите нещо поотделно и след това да се срещнете в края на вечерта.

Ако имате ваши си хобита, в които другият не иска да участва, не си пречете един на друг в следването им.

Преоткрийте се един друг

Стъпка две от любовния план за повишаване на привличането е да се върнете малко назад във времето, задавайки си някои въпроси свързани с половинката ви. С тях ще определите сегашното ниво на привличане във вашата връзка.

Какво смятате, че е било привлекателно за партньора ви? Дали все още е така?

Помислете за повод, случка, която ви е накарала да се почувствате силно привлечени към половинката си или един към друг. Кое е било онова нещо, което ви е накарало да изживеете мига като неповторим? Как бихте могли да изживеете с партньора си по същия или подобен начин нещо в настоящия момент на вашата връзка?

Ако съберете онези парченца под формата на моменти, за които смятате, че са били привлекателни за вашия любим, това ще ви помогне да преоткриете себе си, за да върнете искрата помежду ви. Това може да мотивира и него.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase