Снимка: Istock

На 15 ноември ни очаква поредното звездно събитие – новолуние в знака на Скорпион. В Скорпиона лунният фокус е върху всички тайни, скрити, секси, тъмни, мощни или свързани с пари въпроси. По време на новолуние имаме възможност да скъсаме със старото и да поставим основи за новото.

Ще чувстваме интензивно енергията на Скорпиона. Луната формира някои положителни връзки с Юпитер и Плутон, но има и някои неудобни планетарни аспекти, които се случват, което може да ни накара да се почувстваме по-изнервени. Време е да преодолеем всякакви страхове и тревоги.

Как новолунието в Скорпион ще се отрази на всяка зодия?

Овен

На Овните ще им бъде трудно да се свържат с любимия човек. Не се страхувайте да покажете вашата по-мека и нежна страна. Въпреки че обичате да показвате вашата огнена природа, нежността ще ви направи не по-малко привлекателни. Отдайте се на романтика, грижа към половинката си. Поемете контрол върху емоциите и парите.

Телец

Телците ще дадат всичко от себе си, що се отнася до любовта. Обвързаните няма да крият емоциите към любимия човек, ще споделят, ще правят изненади. За други това новолуние може да се окаже среща с бивша половинка. Самотните може да започнат да копнеят за партньор, който да удовлетвори техните финансови и емоционални желания. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase