Снимка: Istock

Ноември ще бъде динамичен месец, особено по отношение на любовта. Меркурий и Марс ще се движат ретроградно през една част от времето, което може да доведе до забавяния, обърквания и лоша комуникация. Венера ще се опита да внесе баланс. Какво ви очаква в любовта според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Зодия Овен

Семейните Овни ще имат хубав месец ноември. Ще се радват на романтика, чувственост, разбира се, това не означава, че няма да има леки недоразумения. Важното е да ги разрешавате с мирен тон и усмивка. Необвързаните Овни ще имат възможността да влязат в любовни връзки, стига подходът им да не е агресивен. Изпитаните във времето връзки ще се изправят пред предизвикателства и само стабилните ще оцелеят. Не на последно място, не позволявайте на членове на семейството да се бъркат в любовния ви живот.

Зодия Телец

През ноември работата ще заема повече от времето ви, което може да се отрази на връзката ви. Ще бъде важно да обърнете внимание на комуникацията с любимия човек. След 22 ноември ще ви бъде романтично. Ако успеете да комуникирате ефективно, взаимоотношенията ви няма да пострадат. Що се отнася до необвързаните Телци, те ще се забавляват, но отношенията, които ще създават ще са краткотрайни.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase