Снимка: Pexels

Тези зодии са истински майстори на флирта. Знаят как да омайват и очароват околните, винаги впечатляват с визия и присъствието им не остава незабелязано. Ето кои са те.

Лъв
 
Те са много приятелски настроени, излъчват увереност и знаят как да приковат погледите и вниманието. Правят комплименти, сладкодумни са и успяват да мотивират другите. Положително настроени са и могат да ви накарат да повярвате в себе си и да се чувствате специални. Имат самочувствие, винаги са в крак с модните тенденции и често са под светлините на прожекторите.

Близнаци
 
Сред най-социалните и общителни зодии. Близнаците са много забавни, държат се приятелски, обичат да излизат и да ходят на различни места. Остроумни са и знаят какво да кажат, за да ви впечатлят. Имат за какво да си говорят с всеки човек, любопитни са и ви предразполагат да говорите за себе си. Могат да ви накарат да се чувствате специални, значими и като звездата на вечерта.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

5

Менко на 49 вдовец

преди 1 месец

Стрелците никога не са имали прав мерник.... до 20 годишен.... на нея и се еве повече и от теб.... просто се изчисти.... и я целуни.... добра дума „порти отваря” много си красива... и слънцето се отразява в твойте очи.... Истината е друга. Жената избира Мъжът.... тя си вдига .... за да можем ние да „и ” се радваме всъщност тя се радва на нашата глупост!!!!,.....

4

Митьо Пощова

преди 1 месец

До 20-годишен
Ако не ти разбира флирта, направо го извади. Веднага ще разбере за какво става дума.

3

Анонимен

преди 1 месец

С мъж-близнаци - за нищо на света.