Снимка: Istock

Има две събития, които настъпват тази седмица – ретрограден Меркурий и новолуние в знака на Везни. Разговорите може да станат неудобни, трудни, някои истини да бъдат разкрити. Някои представители на зодиака може да се опиянят от любов и след това да им се наложи да видят реалността. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тайни и лъжи ще бъдат разкрити. Може би не вие сте тези, които криете нещо, а човек, към когото изпитвате силни емоции.Възможно е да се окаже, че сте част от любовен триъгълник, или пък лъжата да е свързана с финанси.Новолунието във вашия партньорски сектор ще ви предложи ново начало за вас и любимия човек, стига и двамата да го искате. За необвързаните Овни може да се окаже че са попаднали в романтичен „балон“, който ще се спука.

Телец

Меркурий ще заеме ретроградна позиция във вашия 7-ми дом на партньорството, което ще доведе до разочарования и проблеми в комуникацията с партньора. Ще се наложи да преразгледате някои решения, важното е да не избягвате разговорите, дори и да са неудобни. За необвързаните представители на зодията, всеки потенциален ухажор ще изглежда по-добър, отколкото всъщност е.

Близнаци

Новолунието ще окаже влияние на вашия сектор на романтиката. Любовта е на пътя ви, Близнаци. Някои от вас може да срещнат интересна личност, да е по-възрастна от тях или пък да е влиятелна. Бъдете внимателни. При обвързаните Близнаци са възможни проблеми. Най-вероятно любимият човек няма да ви подкрепи относно приоритетите ви свързани с кариерата, ще ви манипулира. Не позволявайте. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase