Снимка: Istock

През втората седмица на септември, Марс - планетата на мотивацията и либидото, ще заеме ретроградна позиция до 14 ноември, което ще ни накара да бъдем напрегнати, ще внесе объркване в любовта. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Представители на зодията е възможно да се почувстват по-малко желани, да няма настроение за секс. Виновен за това е Марс, вашата управляваща планета, която тази седмица ще заеме ретроградна позиция и така ще се задържи до 14 ноември. Неговата позиция може да повлияе на самочувствието ви, да не смятате, че сте толкова привлекателни. Сега е моментът да помислите какво желаете в любовта и дали си заслужава да преследвате определена личност.

Телец

Телците сякаш ще бъдат уморени от любовта, особено ако твърде дълго са се надявали на нещо. Колкото и да сте опитвали да се борите за този, към когото сте изпитвали силни емоции, усилията ви изглежда са били напразни. Тази седмица може да осъзнаете, че така не може да продължавате. Това отдръпване може да е точно това, което трябва да се случи, за да накарате този, когото обичате, най-накрая да осъзнае какво ще загуби. В момента не се чувствате силни, но сте такива, Телци.

Близнаци

„Приятели с предимства“ за тези, които имат такива, може да се превърне в голям проблем. Или сте готови да се разделите с тази личност, или имате нужда от нещо повече в тези взаимоотношения. Проблемът е, че може да не чувствате, че тази личност е подходяща за сериозна връзка. Бъдете открити, само така ще се справите със ситуацията. Ако вече си имате половинка, очаква ви спокойна седмица.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase