Снимка: Istock

Тя е мистерия, а нейните емоции често остават скрити. Жената Скорпион. Влюбили се, тя скача в най-дълбоките води от емоции. От всички водни знаци, тя е тази, която представлява дълбочината на женските емоции, сексуални, защитни.

Лесно е да се влюбиш в жената Скорпион, защото показва любовта си чрез действия. Намеренията ѝ са ясни, любовта ѝ също, но докато не я нараните. Сексуалността ѝ е нещо, което я определя. Преживяванията трябва да бъдат страстни и спонтанни, но същевременно обмислени, интересни, а това кара мъжете да бъдат пленени още по-силно от нея.

Жената Скорпион се нуждае от партньор, който да я обича, да уважава нейните желания, тъй като няма проблем с инициативата да създаде всичко, от което се нуждае сама.Лесно е да се влюбиш в нея, защото може да бъде покоряваща, но никога няма да иска неща, които не е готова да върне.

 

Лесно е да се влюбиш в жена от зодия Скорпион, защото тя е по-скоро като богиня на женската инициативност, практичност и сила. Нейното тяло е нейният храм и има нужда да почувства физическа любов повече от всичко друго в живота си.

Жената Скорпион е сложна по своята същност и не приема взаимоотношенията си лековато. Тя ще ви покаже любов по-дълбока от всичко, а влюбите ли се в нея, няма да си помислите за друга жена.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 1 месец

Най-големите *** които можеш да срещнеш.И хубавото е че на тях не им пука защото са големи егоисти,а лошото е че ако нямаш опит и се влюбиш,няма как правилно да усетиш ситуацията.

9

Анонимен

преди 1 месец

Може да пробвам какво е да се влюбиш в жена Скорпион, ама жена ми не дава, не искам по моя вина жена ми да размаже някое скорпионче. А това е сигурно събитие, а влюбването в някоя конкретно е ниско вероятно събитие, така че не си заслужава усилията.

8

Професора

преди 1 месец

И да се влюбиш ,тя бързо ще те накара да я разлюбиш.