Снимка: Pexels

Тези зодии знаят как да играят игрички и да заблудят другите или да получат от тях това, което искат. Те не се страхуват, могат да ви измамят и да научат всичките ви тайни. Ето с кои зодиакални знаци трябва да внимавате.

Скорпион
 
Родени са, за да бъдат играчи. Скорпионите са остроумни, бързо схващат, имат силна интуиция и не се предават. Могат да се възползват от вашата емоционалност и чувствителност, да вземат това, което искат от вас. Изглеждат студени и дистанцирани, макар да са чувствителни и раними. Ако сте ги предали, ще ви го върнат тъпкано. Обичат да се борят, да побеждават, да доказват, че са незаменини. А и като си играят с вас, разбират дали вие си струвате.
 
Дева
 
Девите са много умни и организирани зодии. Ще се сетят за всичко, ще измислят най-добрите стратегии и планове. Няма да си играят с вас, просто заради забавата, а само в случай, че искат да получат нещо от вас. Те се вглеждат в детайлите и забелязват всичко. Не очаквайте да ви благодарят, те просто ще вземат своето и после сякаш няма да ви познават, ако вече не сте им нужни. Може да ви блокират в мрежите, да ви игнорират и никога повече да не ви потърсят.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase