Снимка: Pexels

Тези зодии разбиват сърца - бързо и без проблем. Ако сте във връзка с тях, не се съмнявайте, че те първи ще си тръгнат или първи ще ви предадат и ще се наложи да ги оставите. Не бързайте да отваряте сърцето си, когато сте с тях. Вижте кои са те, според "Your Tango".

Стрелец
 
Стрелците са брутално честни, което е хубаво, защото поне не ви заблуждават във връзките. Но и първи ще ви разбият сърцето - понякога думите им нараняват, много са жестоки и директни, когато говорят за нещо лично.
 
Ако не харесват нещо във вас, ще ви кажат направо, няма да гледат на отношенията през розови очила и ще си признаят флиртове, забежки, симпатии. Много са смели и общителни, имат доста познати, обичат да обикалят света и да се запознават с нови хора. Ако половинката им е по-чувствителна, връзката ще бъде трудна.
 
А и Стрелците не посвещават много време на връзката и не търсят начини да оправят проблемите, просто късат с вас.
 
Водолей
 
Много непредсказуеми зодии. Както всичко ви се струва наред, изведнъж може да ви кажат, че връзката отдавна куца и нямат силни чувства към вас.
 
Те са заети хора, интелигентни, посвещават живота си на каузи, амбиции, креативни проекти, а не толкова на друг човек. Затова рядко имат сериозни и продължителни връзки. Много често партньорът остава на заден план за тях.
 
А и са непостоянни - в един момент са много влюбени, в другия - не чувстват нищо към вас. С тях никога не знаете какво да очаквате и имате ли бъдеще. Не правят компромиси.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase