Снимка: Pexels

Овен

Не се опитвайте да контролирате поведението и да манипулирате действията на приятел/ката си. Във ваша полза е да сте по-деликатни през тази седмица. Отношенията ви ще са по-импулсивни от обикновено, а това няма начин да не ви хареса. Ще усетите прилив на смелост и, ако сте достатъчно искрени, ще успеете да се справите с всички натрупани към момента неизвестности.
 
Телец
 
Настроението ви ще е нестабилно до излизането на Венера, вашата планета-управител, от ретроградност. Не е желателно се през това време да се занимавате с уреждане на лични, а още по-малко на любовни отношения. Дори и след това е по-добре да оставите инициативата с ръцете на любимия човек. Ако все още не сте във връзка, то не приемайте прекалено драматично мисълта, че едва ли ще поставите началото през тази седмица.
 
Близнаци
 
Венера все още е във вашия знак, но това не е гаранция за вълнуващи любовни емоции. Ако имате нужда от нови преживявания, осигурете си ги общувайки с природата, а не с хората. Даже може да се каже, че малко уединение и разширяване на личното пространство няма да ви е излишно. След излизането на Венера от ретроградно движение ще добиете яснота и за чувствата, и за желанията си.
 
За останалите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase