Снимка: Pixabay

Меркурий отново е ретрограден - от 18 юни до 12 юли. Периодът ще донесе радост и късмет на някои знаци, изпитани и проблеми - на други. Ето какво ви очаква, според "Elite Daily".

Овен
 
Това, което често ви кара да се чувствате несигурни и нестабилни, ще изплува отново през периода. Ще се чудите дали сте обичани. В тези седмици ще искате да прекарате повече време със себе си и да помислите как може да разрешите конфликти с любими за вас хора, които продължават от много време. Ще потърсите и решение на проблеми в дома или семейството, за да се почувствате добре и на място отново.
 
Телец
 
През периода ще се научите как да комуникирате ефективно и как да споделяте мислите и мнението си по такъв начин, че да бъдете чути. Ако преди сте си мълчали повече, сега ще изразявате себе си и ще заявите своята позиция. Ако преди сте надвиквали другите и сте се интересували само от своето мнение, сега ще се научите да изслушвате и околните. Така ще научите много неща.

Близнаци
 
Най-накрая ще обърнете внимание на финансите си и ще се вразумите. Ще помислите как да харчите по-малко пари, как да изкарвате повече и да подобрите финансовото си състояние. Ще станете по-отговорни. Не определяйте себе си по вещите, които притежавате и по скъпите екскурзии - по-важно е какви качества притежавате.
 
За останалите вижте в teenproblem.net
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase