Снимка: Pexels

Със сигурност плановете ви за лятото са претърпели сериозни промени. Пандемията от коронавирус се намеси в живота ни и дълго време ще усещаме последиците от нея. Възможно е тази година някои от нас да пропуснат морето, но едно нещо все още си е същото. Горещината ще дойде, температурите ще станат почти непоносимо високи, а гардеробът ни ще бъде пълен с по-леки дрехи.

Въпреки че купуването на къси панталонки и тениски никога не е лоша идея, много от дамите залагат на летните рокли, които им придават елегантност и в същото време осигуряват нужната свобода. Те са подходящи за всякакъв повод – фирмено парти, излизане с приятели или романтична среща. Комбинират се със сандали и маратонки.

Тази година най-добрите дизайни на рокли са леко носталгични, напомнящи ни за 90-те и 80-те години. Въпреки това, без значение в кое десетилетие ни връщат, тези стилове ще привлекат вниманието на всеки и ще ви превърнат в тема номер 1 на всяко събитие. За следващите месеци се запасете с ярки цветове, щампи и меки тъкани.

Ръбести

Спомняте ли си ръбестите ризи и рокли, които бяха голям хит през 90-те, обикновено комбинирани с пластмасов чокър? Е, всичко това се връща и това лято, но този път има много повече разнообразие, отколкото в миналото. Този стил е чудесен за градинско парти, вечери в ресторанта или пък при завръщане в офиса.

Как да се комбинира тази рокля - с високи или ниски сандали, а може ли и с любимете маратонки, както и още модели вижте в Tialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase