Снимка: Pexels

С някои зодии е по-трудно да сте във връзка. Те са инати, държат на принципите си, имат свои виждания и трудно правят компромиси. Отношенията с тях са объркани. Някои от тях не знаят как трябва да се държат в сериозна връзка,  а други приемат всичко прекалено лично. Ето кои са те.

Близнаци
 
Забавни и лъчезарни са, но са доста непостоянни. Не са решителни, не планират бъдещето, с тях нищо не е сигурно. Игриви са, имат нужда от тръпка и приключения, трудно е да останат на едно място и с един човек за дълъг период от време. Бързо им доскучава и търсят нещо ново, флиртуват - затова е болезнено да сте във връзка с тях. Рутината ги потиска. Стабилната връзка не е достатъчна за Близнаците, те искат вълнуваща.
 
Стрелец
 
При тях нещата са подобни - като при Близнаците. Стрелците обичат да се запознават с нови хора, да излизат и пътуват много и искат винаги да правят хубаво впечатление. Затова на партньора им му е трудно, постоянно ги ревнува. Стрелците рядко създават дълга и здрава връзка, защото имат нужда от вълнение, не се задържат на едно място, не могат да се справят с драми и проблеми. Не виждат проблемите в себе си и мислят, че половинката винаги е виновна, когато нещата станат сложни. Нетърпеливи са и приемат хората за даденост.
 
Останалите 2 вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase