Снимка: IStock

Май е един от месеците в годината, в който са съсредоточени най-много астрологични събития. Освен ретроградните периоди на Сатурн, Юпитер и Венера, станахме свидетели и на новолуние в знака Близнаци. То се случи в 21 часа на 22 май, като ни насърчи да се борим за любовта си и да следваме най-съкровените си желания.

Според специалистите, следващите няколко дни са изключително благоприятни за определени представители на зодиака. Хората ще се чувстват по-свободни, за да изразят чувствата и мислите си, както и да реализират своите мечти.

Ето как ще ни се отрази силата на новолунието в Близнаци.

Овен

Вие се държите така сякаш носите целия свят на раменете си. Отпуснете се и го карайте по-спокойно. Ще се почувствате по-добре, ако споделите своите тайни с някого. Не потискайте в себе си чувствата, особено болката.

Телец

Новолунието ще ви повлияе положително. Мечтайте смело и не допускайте завистниците да провалят плановете ви. Вашето старание ще ви донесе успех, ако излезете извън зоната си на комфорт. Най-сетне ще си върнете вдъхновението, което бяхте изгубили предишните месеци.

Близнаци

В момента сте объркани. Дори и да ви притискат да споделите чувствата си, първо си ги изяснете. Диктувайте темпото вие, а не някой друг. Ще вземете най-правилното решение за нова връзка или приключване на стара, ако не прибързвате.

 Новолуние в Близнаци за представителите на зодия Рак е за релакс, за Лъвовете - време за приключване с миналото и още вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase