Снимка: Pixabay

На 7 май ще наблюдаваме последното пълнолуние за сезона на Телците. Както стана ясно, така наречената Суперлуна ще бъде в знака Скорпион точно в 13:45 на самия ден.

Вибрациите, излъчвани от Луната, ще променят мислите на хората и ще им дадат шанс да сбъднат най-съкровените си желания. Сега е моментът за прекъсване на вредни навици или прекратяване на отношенията с токсични приятели.

След като ви разкрихме какво да очаквате като промени от Суперлуната, ето на хората от кои четири зодии тя ще повлияе най-силно:

Телец (20 април – 20 май)

Разбира се, пълнолунието се случва в сезона на Телците и те ще усетят най-силно неговото влияние. Според астролога Лиса Стардъст, родените под този знак ще почувстват прилив на емоции, които трябва да споделят с любимите си хора. Те ще погледнат динамиката на техните отношения отстрани, което ще им помогне да вземат важни решения. Едни ще станат по-отдадени, а други обратното – ще спрат да се раздават за хора, които не заслужават вниманието им.

Лъв (23 юли – 22 август)

За съжаление, пълнолунието изкарва на преден план тъжни мисли за Лъвовете. Те ще се върнат към минали драми и ще се почувстват объркани. Това ще ги накара да се усамотят и затворят. Според Стардъст, именно когато вече не са център на внимание и се уединят, ще се почувстват по-спокойни и уверени в себе си. По думите ѝ, следващите няколко дни са подходящи за релакс.

Вижте кои са останалите зодии в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase