Снимка: istock

Съзнателно или не често пъти проявяваме критичност към половинките си. Когато сме градивно критични, това би подобрило отношенията ни с партньора и би допринесло за подобряване на отношенията във връзката. Когато обаче не умеем да правим разлика между градивна и разрушителна критика трябва да сме готови да посрещнем последиците от нея.

Много често приемаме половинките си за наша даденост и като такава по презумпция смятаме, че каквото и да им кажем, те няма да се обидят, ще ни разберат, ще си вземат поука. Опитът показва, че в повечето случаи става тъкмо обратното. Това, че някой ни е близък не означава автоматично, че можем да го критикуваме до безкрай, да го съдим и да се отнасяме с него като с наше притежание.

Сред зодиите се открояват 6 най-критични и осъждащи знака, които в много случаи постигат не друго, а разруха и отравяне на връзките си точно заради свръхкритичната си природа. Кои са те?

Везни

Една от най-изненадващите черти на Везните и същевременно една от най-лошите е тяхната склонност към ужасна критичност. Те го правят пасивно-агресивно, което може да влуди партньора им и да го извади извън релси. Тяхната постоянна и нарастваща с времето осъдителност може да накара и най-търпеливия човек да ги намрази и да започне да изпада в ярост всеки път, щом усети осъдителната нотка в гласа им.

Везните намекват, мрънкат, говорят какво те биха направили в дадената ситуация, дават примери, а понякога дори директно контрират партньорите си. С течение на времето Везните се интересуват все по-малко от идеите, чувствата, разсъжденията или действията на партньорите им, освен ако нещата не се случват по техния начин.

Близнаци

Понякога е невъзможно да си партньор с Близнаци. Спомнете си първата ви среща. Животът ви е бил пълна каша, Близнаците са се появили в точния момент, грабнали са ви на приключенските си криле и са ви измъкнали от кашата, карайки ви спонтанно да се влюбите в свободолюбивата им бъбрива природа. 

Повече за зодия Близнаци и останалите зодии, може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 1 година

За Близнаците е ясно ..нали са няколко човека...никога не разбираш с кой си говорил..а ако помни и какво е казал или обещал. Може би Скорпионите са следващите , че се самоизяждат

2

Анонимен

преди 1 година

Български политик - той де мине, всичките връзки все ос . ра!

1

пияница мистик

преди 1 година

Аз съм Близнак, любовницата ми е Везни и вече 8-ми месец всичко е ток и жици и се влюбваме все повече и повече един в друг. Ще видим какво ще стане по-нататък де :)))