Снимка: Pixabay

Любовните отношения са сложи и връзките са предизвикателство за много хора. Някои имат прекалено високи стандарти и критерии, които не могат да бъдат покрити, а други - не изискват почти нищо от човека до себе си и дават шанс на всеки, който прояви интерес към тях, без дори да е техен тип. Ето кои са тези зодии.

 
Стрелец
 
Стрелците могат да намерят нещо, което харесват почти у всеки човек. Това не е толкова лошо, защото така се сприятеляват лесно и бързо, не таят злоба към околните. Но е пречка за връзките - няма как всеки да е техен тип и толкова лесно да дават шанс на всеки.
 
Просто тези зодии са много социални, креативни и общителни и откриват някакъв общ интерес с почти всички. Имат големи сърца и не съдят. Но това им пречи - прощават прекалено много и прекалено често във връзките, оставят се на течението, не създават достатъчно трайна и стабилна връзка.
 
А и те обгягват сериозните отношения от страх да не им разбият сърцето и защото не обичат да стоят на едно място и бързо им доскучава. Като знаят, че връзката ще е кратка и по-скоро за забавление - нямат големи очаквания към партньора.
 
Останалите 2 зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase