Снимка: pexels.com

Джорджина Джоунс, маркетинг мениджър в мрежата за запознанства „Badoo“, споделя пред „Female First“ как може да направим профила си в социалните платформи по-атрактивен и кои неща могат да отблъснат другите. Ето и някои от нейните съвети.

Не правете муцунки за профилната снимка
Всеки има любима физиономия или поза, която редовно прави на снимките си. Гледайте обаче профилната снимка да е непринудена и сладка. Не правете клишираните и вече отблъскващи муцунки, като „патешка муцунка“. Не бъдете прекалено нацупени. Тези физиономии отблъскват 42% от потребителите.

Не се тагвайте от фитнеса постоянно
Дразнещо е, ако нонстоп се тагвате от местата, на които сте. Особено ако се отбелязвате от фитнеса – това е едно от най-клишираните места за снимане и тагване и реално показва, че сте там, за да си правите фотосесии, а не за да спортувате. Тагвайте се от места, на които наистина обичате да ходите и които отразяват истинските ви страсти и хобита. Селфи от фитнеса отблъсква около 20% от онлайн потребителите.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 2 години

До МаневристИграчите като теб хич не са малко, но недей да губиш времето на наивници, които имат проблем да намерят мъж в средата, в която живеят, учат или работят. Не е човешко да се подиграваш с такива или само да ги използваш.Има предостатъчно въртиопашки, които търсят само развлечение. Насочвай се към такива.

5

Маневрист

преди 2 години

Откакто ги има тия сайтове, доста разнообразих менюто - кеф ти млада ярка, кеф ти закръглена юрдечка, кеф ти вакло ягне, кеф ти неуморна магарица, офертата е богата, цените приемливи, нула отговорност, само положителни емоции - и пак свобода!

4

Анонимен

преди 2 години

Какви са пък тия сайтове сега?