Снимка: Pixabay

Любимият ви коледен сладкиш може да издаде какви момчета харесвате и с кого е вероятно да флиртувате по време на празниците. Ето какво издават любимите ви лакомства. 

Джинджифилови курабийки
 
Класически коледен сладкиш. Затова си падате и по нещо класическо, познато от литературата на 20 в. - харесвате по-големи мъже от вас. Може да се впечатлите от някой по-млад учител, лектор, докторант или студент, в зависимост от възрастта ви. Тези хора ви изглеждат по-зрели, мъдри и сериозни и това ви привлича. За вас възрастта е просто число.
 
Бастунчета-близалки

Бастунчетата-близалки на бели и червени райета са много вкусни и изкушаващи. Ако това е любимото ви лакомство, харесвате енергични, подвижни, весели и забавни хора. Чувството за хумор е много важно за вас и се влюбвате в майтапчиите и тези, които често са наричани "клоуните на класа". Може да ги изгонят от училище или от университета, но знаете, че те са искрени, добродушни и много забавни.
 
Домашни сладки с глазура и в коледни форми
 
На трапезата по празниците често присъстват домашните сладки с глазура, оформени като елхи, звездички, еленчета, Дядо Коледа, снежен човек и т.н. Ако те са ви любими, значи изпитвате носталгия по старите времена, морални сте и дори леко старомодни. Харесват ви джентълмените, които се грижат за вас и се проявяват уважение. Те са мили и можете да разчитате на тях.

Останалите сладкиши вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase