Снимка: pixaBay

Навлизаме в период, в който осъществяването на стремежите ни в емоционален план ще бъде възможно, обещават астролозите за периода на пълнолунието, което се очаква в нощта на 14 септември.

"Пълнолунието започва да се усеща два дни преди да настъпи и ще бъде актвно два дни след това. Периодът е подходящ за реализация, свързана с качествата на зодия Риби. Той има отношение към нашия емоционален живот, състраданието и милосърдието", каза астрологът Ивайло Добрев.

Периодът е подходящ за реализиране на някакъв проект, свързан с музика, танци и поетична творба, поясни той. Да изразим наши дълбоки емоции.

"Знак Риби е свързан с прошката. Моментът също е подходящ да поискаме или да дадем прошка на себе си", посочи астрологът пред Bulgaria ON AIR.

По думите му трябва да внимаваме да не изпаднем в илюзии и самозаблуди в идеализиране на някои образи. Възможно е да изпаднем в ролята на жертва или спасител.

"Всички останали водни знаци ще бъдат повлияни от това пълнолуние - при едни ще бъде по-силно, а при други по-слабо", заключи астрологът Ивайло Добрев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase