Снимка: pexels.com

Танцът е идеален вариант за тези, които искат да поддържат добра фигура и в същото време всичко да се получава с настроение.

Те допринасят за производството на ендорфини в човешкото тяло, които ускоряват метаболитните процеси и спомагат за отслабване с по-голяма ефективност. Освен това по време на танца човек престава да се концентрира върху теглото си и това е голям плюс, ако сте решили сериозно да се заемете с фигурата си.

Зумба, регетон, ориенталски, латиноамерикански танци и салса могат спокойно да заместят залата за фитнес, да ви доставят много приятни изживявания и да направят фигурата ви по-тонизирана.

Зумба

Това е танцувална фитнес програма, базирана на латиноамерикански ритми, а и не само. Груповият урок се превръща не просто в дейност, а в истинско парти. Програмата е предназначена за хора, които са на различно физическо ниво и няма никакъв проблем, ако дори никога не сте танцували. Простите движения, напълно синхронизирани с музиката, се запомнят лесно и носят много положителна енергия. И най-важното, поради непрекъснатите движения и променящата се динамика, зумбата допринася за изгарянето на калории и загубата на тегло.
Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase