Снимка: Pixabay

Петел нападна и уби стопанката си, докато тя събираше яйца във фермата си в Южна Австралия, съобщи ДПА, цитирана от БТА.

Още по темата

Заключението на патолога е, че петелът е клъвнал жената по крака, но е уцелил разширена вена. Това е предизвикало кръвоизлив и тя е колабирала. Патологът Роджър Баярд от университета на Аделаида каза, че този трагичен инцидент показва колко опасно е кървенето от разширените вени и колко уязвими могат да са възрастните хора.

Изследването на патолога е публикувано в специализираното научно списание "Journal of Forensic Science, Medicine and Pathology".

Коментари Напиши коментар

24

Гoшу

преди 3 години

Винаги съм знаел, че тук само селяни-психопати, най-вече пенсионери пишат

23

Donna Luca

преди 3 години

Веднъж ми донесоха от село един петел да го готвя.Тестисите му бяха колкото на мъж.Синът ми беше малък и ги сложи в буркан със спирт!!

22

Петелът е изрод

преди 3 години

Горката жена. Но е важно да се знае психологията на петелът. Не се правят резки движения пред петел и не се провокира. Наежената грива е индикатор, че сте го ядосали. И най-най-важното никога не се бяга от него. Тогава задължително той хуква след вас и ви напада, защото ви взема за огъващи се страхливци и за мезе. Иначе ако му давате да яде зърно от ръката ви и не го провокирате с резки движения или с облекло наподобяващо ***, петелът може и да ви посреща от вратата.