Снимка: pexels

Тези зодиакални знаци имат добри намерения, но просто понякога не си личи. Опитват да помогнат на другите, казват мнението си, коментират дадена ситуация, но в крайна сметка - дават лош съвет и нещата се оплескват още повече. Ето и кои зодии не са добри в даването на съвети.

Риби
 
Те са невероятно мили, крехки, добродушни, състрадателни хора. Но просто не могат да дадат полезен съвет, колкото и да им се иска да помогнат. И причината е, че са прекалено емоционални и чувствителни. На моменти приемат нещата прекалено навътре. И често, когато се опитват да ви посъветват за ваш проблем, го сравняват със свой собствен, дори той да няма много общо с вашия. Смятат, че всеки мисли като тях и реагира като тях, но не всеки е толкова раним и емоционален. Имат богато въображение и често съветът им дори не е логичен и не отговаря на реалността.
 
Овен
 
Овните просто много бързат. Не са достатъчно търпеливи, за да седнат, да изслушат проблема ви внимателно, да помислят върху него, да разсъждават трезво. Просто реагират на момента и са импулсивни, казват това, което им дойде наум, без да са чули цялата ви история. А и търсят бързо решение на проблемите, което невинаги е вариант. Овните искат веднага да видят някакъв резултат и подобрение, но дори не са обмислили други опции и ви прекъсват преди да сте довършили мисълта си. Затова не са добри съветници и често съжаляват за свои избори.
 
Останалите зодии, в чиито съвети не трябва да се вслушвате - четете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase