Pixabay

Остават ви броени дни до началото на дългоочаквания отпуск. Ако вече си мислите как пътувате за морето и се отбелязвате във Facebook, честито! Много работещи ще ви завидят. Но преди да заминете си подгответе добре багажа, за да не пропуснете нещо стягайки го в последния момент.

Някои хора са много подредени. Винаги когато стигнат в хотела, отварят куфара и знаят кое и къде са сложили. Ако вие не сте от тях и винаги нахвърляте всичко буквално преди да тръгнете, променете това. Започнете със списък с основните неща, които не бива да пропускате.

Ето нашите предложения:

1. Бански

Може би жените са онези, които са си купили бански няколко месеца преди почивката или пък до последно търсят най-добрия, за да си вземат още парео, плажна чанта, джапанки и шапка. Дори и да ви се струва, че не може да си забравите банския, никога не се заричайте, защото често се случва. Може да е взет отдавна, но в бързината да пропуснете да го сложите в багажа. Затова той трябва да е на челно място в списъка.

Тръгвайки на море може да отделите банския в отделна чанта, например плажната или най-отгоре в куфара, за да може да ви е подръка щом пристигнете.

2. Кърпи

Друго важно нещо, без което не бива да тръгвате. Ако сте на хотел, няма как в него да не ви предлагат кърпи и да ги сменят поне два пъти в седмицата. От хигиенична гледна точка е добре да си носите свои за къпане. Отделно си сложете кърпи за плаж – на вас, половинката, децата... Така в плажната чанта може да сложите банските и кърпите, които да са готови за плажа.

3. Джапанки

Закъде сте без тях? Дори и да ги забравите, винаги може да си купите такива от мястото, където сте отседнали. Ако това ви се наложи, може да няма вашия размер или избор на цвят. Добре е да имате и едни джапанки, които да ползвате само в хотела/квартирата.

Какво още да сложите задължително в куфара, четете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase