Снимка: istock

Ако ходите по срещи и искате да откриете любовта, вероятно вече знаете, че това не е лесна задача. Да намериш сродната си душа понякога е предизвикателство, което трае твърде дълго. Първите срещи могат да са напрегнати и да не оправдаят очакванията ви. Когато претърпите няколко поредни провала на първа среща и мъжете, с които сте излизали не ви потърсят втори път, няма как да не се запитате какво не е наред. Ето няколко възможни причини.

1. Отблъсквате го

Това не означава автоматично, че правите нещо крайно неприемливо, че изглеждате зле или че задължително трябва да промените нещо в себе си. Напротив. Просто може да сте споменали нещо, което по принцип тревожи и отблъсква мъжете, като например, че искате деца или че живеете сама с трите си котки. Тези и още подобни примери могат да отблъснат мъжете на първа среща и да ги накарат да си извадят погрешен прибързан извод за вас преди да са ви опознали.

2. Прекалено развълнувани сте

На първа среща е съвсем излишно да се вълнувате прекалено много, особено ако това е явно и за събеседника ви. Той би се стреснал или би си помислил, че сте прекалено отчаяна и искате нещата между вас да се случат възможно най-бързо, дори това реално да не е така. Впечатлението, което ще оставите с такова поведение, може да е напълно погрешно и е възможно мъжът да не иска да имате втора среща.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase