Снимка: istock

На 7 юли настъпва поредната за 2019 година ретроградна фаза на Меркурий, преминаваща през Лъв и Рак. Следващата такава фаза ще настъпи на 31.10.2019 година. Какво ни очаква в общ план?

В периода 7 – 18 юли Меркурий ще остане в знака на Лъв, а влиянието му ще се усети най-силно от представителите на зодиите Лъв, Овен, Стрелец, Телец, Скорпион и Водолей.

От 19 до 31 юли ще премине през Рак, акцентирайки върху Рак, Риби, Скорпион, Везни, Овен и Козирог. По време на тази ретроградна фаза ще е важно да преосмисляме своите действия и думи, да овладеем егото си. Сега е моментът да поправим неща от миналото, които не сме могли, да покажем чувствата си по подходящ начин. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в следващите редове.

Овен

Ретроградната фаза ще окаже влияние върху вашия 5-и дом на творчеството и самоизразяването. Ще бъдете вдъхновени за нови действия или прозрения. Слънцето и Луната пък ще окажат влияние на вашия 4-и дом на личната сигурност и семейството. Възможно е да има раздвижване в кариерата, да искате да започнете нещо ново в любовта. Бъдете предпазливи да не объркате импулсивността си като вдъхновение.

Телец

Телците ще се наслаждават на времето, ще се чувстват готови да поемат по нов път в любовта, кариерата. Ще почувстват прилив на енергия, но и ще залагат много на това в личното си пространство да се чувстват комфортно. Ако ви предстои важна комуникация, подписване на договори, по възможност отложете разрешаването им или намерете алтернативен път към целите си, докато ретроградната фаза приключи. Каквото и да правите, просто не скачайте с главата напред.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase