Снимка: Istock

Юли започва с повече любовна мотивация, но и подкрепата на Венера, въпреки ретроградния Меркурий. Приоритет за представителите на различните зодии ще бъде постигането на емоционална сигурност. Повече за това какво ви очаква, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Ако търсите романтика и страст, то това е вашата седмица, уважаеми Овни! Вашият владетел Марс ще навлезе в любовния ви сектор. Това означава, че ще имате късмет в създаването на нова любовна връзка. За някои от вас са възможни и среща и интимни моменти с бивш партньор. Като цяло не бива да се движите в миналото и да си спомняте за стари конфликти. Това важи и за тези от вас, които се намират в сериозна връзка. В края на седмицата Меркурий ще заеме ретроградна позиция в сектора на романтиката ви.

Телец

Както знаете, Меркурий ще премине в ретроградна фаза, а това означава, че ще трябва да научите някои уроци за любовта. Тези уроци ще бъдат свързани по някакъв начин с вашия дом и семейна ситуация. Обвързаните Телци ще обсъждат важни въпроси с половинката. Други ще искат да представят новата си половинка на семейството. Любовта невинаги е лесна, но винаги си струва.

Близнаци

Ако отскоро се срещате с някого, то ще имате прекрасни романтични възможности. Тази личност определено вижда стойността ви, възхищава се на талантите ви и ще направи така, че да ви го докаже. Дайте шанс на тези взаимоотношения, най-малкото, за да видите дали си заслужават вниманието ви. Не позволявайте миналите ви преживявания да повлияят на новите ви.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase