Снимка: Pexels

 Лятото е сезонът на партита до зори, плажовете, морето, тръпките и изкушенията. Някои от зодиакалните знаци, които са обвързани, ще се разделят с половинката си, защото ще осъзнаят, че искат да се радват на свободата си през лято 2019. Ето и кои са те.

Рак

 
Раците обикновено мечтаят за голямата и истинска любов, винаги търсят сродна душа и се чувстват много по-добре, когато имат сериозна връзка. През лято 2019 те обаче ще предпочитат да са сами. Те ще искат малко време за себе си, ще опитат да разберат кои са и какво точно търсят. Ще искат да си докажат, че могат да са щастливи и когато са силни и независими. Затова ще прекъснат връзката, която не е мечтаната за тях. Много са емоционални, ще опитат да разберат защо. Най-вероятно ще останат без гадже до средата на 2020 година. 
 
Скорпион
 
Другите водни знаци, Скорпионите, също ще посветят времето си през лятото в опознаване на себе си и откриването на свои силни и слаби страни. Животът им сякаш ще се преобърне, защото ще прекъснат връзка, която са си мислили, че ще продължи много време и дори ще премине в брак. Когато тези зодии са необвързани, обикновено те обичат да флиртуват, да се запознават с много хора, да търсят партньор, но това лято ще си дадат почивка от тези неща. Ще премислят много ситуации от миналото.
 
Другата зодия вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase