Снимка: pexels.com

Много бебета биват заченати през лятото – сезонът на почивките, когато ограниченията падат. Ако обичате да се забавлявате и експериментирате във връзката, сигурно вече сте от онези, които са правили секс на плажа. А бихте ли повторили? За някои звучи интригуващо, но нека да си го кажем честно – изживяването не е кой знае какво, нищо, че във филмите е "уау".

Сексът на плажа може да разчупи отношенията между двама души, но и да донесе противоречия. Притеснението от това, че някой може да ви гледа, пясъкът, който е навсякъде, острите миди и неудобната поза, ще помрачат и най-романтичните представи. Тогава защо да си го причинявате?

Ето няколко причини да не правите секс на плажа:

Досадно чакане

Малцина са онези, които ще се престрашат да правят секс на плажа, при това на дневна светлина. В повечето случаи жените са онези, които имат угризения за това дали няма да има някой, който да ги наблюдава отстрани, да ги прекъсне в сублимния момент или не дай си боже да ги снима с мобилния телефон. Ето защо, дори и да се съгласят за подобно предизвикателство, те предпочитат да падне нощта. Тъмнината ги предразполага повече.

Този гаден пясък

Друго си е комфортът на леглото в хотелската стая и чистите чаршафи. Ако сте леко пийнали и решите да се съблечете голи, ентусиазмът ви може да отмине, когато кожата ви попадне в контакт с песъчинките и мидите сред тях. Поради невнимание може да се порежете или ожулите, да не говорим колко мръсотии има на плажа.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase