Снимка: istock

Любовта – като заря с фойерверки, силна, всепоглъщаща, понякога неудобна... За всеки тя има различно лице, носи различни емоции. Днес от рубриката на Az-jenata.bg „Всичко за зодиите“ ще споделим с вас 5 зодиакални знака, за които думите привързване и любов вървят ръка за ръка. Те потъват дълбоко в емоции, чувства и не им е особено трудно да хлътнат по някого. Вижте кои са.

Близнаци

Като един от най-емоционалните знаци в зодиака, Близнаците могат лесно да станат емоционално привързани към някого, ако той/тя показва, а понякога дори не показва внимание към тях. Представителите на тази зодия не обичат да бъдат сами. Когато в живота им се появи нов партньор, те веднага започват да го обгрижват с внимание и донякъде се страхуват да не го изгубят. Новости, разнообразие във времето прекарано заедно. Това е техният начин да се сближат повече с любимия човек.

Рак

Грижовните Раци понякога могат да бъдат обсебващи, когато става дума за любов. Като романтични натури, те с лекота се привързват към другите, дори и в началото да не го показват. Дори на първа среща в главите на Раците вече има планове за сватба. Стремят се към силно привързани взаимоотношения. Не харесват игричките и краткотрайните връзки, а след раздяла им трябва време, за да се възстановят.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 1 седмица

ми твоя си работа всеки има разбирания и мироглед.

2

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен
Ами, ако помислиш малко, ще осъзнаеш, че понякога хората като са оженят/омъжат не всичко върви като в приказките и настъпват и раздели. А, често и единият е по-привързан и иска нещо сериозно, а другият не чак толкова. Елементарна логика и още по-нормална закономерност.

1

Анонимен

преди 1 седмица

нали се привързват, влюбват защо им е да се разделят, авторката пише с всичко друго но не и с ума си. ще са привързани но ще се разделят. нвкои колкото и добре да живеят се омъжват/женят в един момент. съвсем нормална закономерност в природата човек.