Снимка: istock

Любовта може да бъде магнетична. Има партньори, които ни привличат по определен начин, повече от всички останали. За обаятелността на дадена личност може да допринесе и зодиакалния ѝ знак. Днес в рубриката ни „Всичко за зодиите“ споделяме мъжете от кои три знака винаги успяват да разтопят женското сърце.

Везни

Мъжът от зодия Везни разбира и обича любовниците си, което е най-привлекателното му качество. Управляван от Венера, планетата на любовта, той знае как да се отнася към жените, социален е и излъчва позитивност. Той може да бъде романтик и да харесва вечеря на свещи или разходките на плажа по залез. Но също така има и гъвкав ум.

Боравенето с мисълта и очарователния начин, по който употребява с думите, прави разговорите продължителни, интересни. В допълнение мъжът Везни има истински усет за стил, затова не избира и случайно местата за среща. Що се отнася до връзките, той държи на партньорката си и е истински джентълмен.

Скорпион

Има една тиха интензивност в мъжете, родени под знака на Скорпион. Знаете ли, че актьорът Хоакин Финикс е представител на тази зодия? Сега се опитайте да се сетите какво магнетично излъчване има той. Така е и при останалите мъже Скорпиони. Когато те погледнат, сякаш те хипнотизират. Сексуалният им магнетизъм... това е една от притегателните им сили.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase