Снимка: pexels

На тези зодиакални двойки просто не им е писано да бъдат заедно. Може отначало да има някаква страст между тях, но не могат да създадат сериозна и стабилна връзка, да се научат да правят компромиси и да се разбират. Ето и кои са те.

Овен и Козирог
 
Козирозите са рационални, проявяват търпение, разумни са и обмислят всичко, не допускат грешки. Овните са доста нетърпеливи, много по-импулсивни и правят неща, без да мислят. Така могат да наранят много Козирозите. Бързо избухват, но пък са честни и заявяват открито как се чувстват.
 
Козирозите са по-потайни и не обичат да говорят много за личния си живот, особено пред други хора. Огнените Овни бързо се впускат във връзка и са динамични. А земните Козирози не бързат, искат първо да опознаят човека, бавно се доверяват. Затова връзката може да е стресираща.
 
Стрелец и Риби
 
Рибите са водни знаци - чувствителни, много емоционални, раними, идеалисти. Остават неразбрани от Стрелците, а и от доста други зодии. Стрелците са приключенци, не обичат да се задържат на едно място, пътуват много, впускат се в нови изживявания, търсят тръпка, общуват с много нови хора - всичко това може да нарани Рибите, които търсят отдаден, сериозен партьнор, който да е винаги до тях и да ги подкрепя.
 
Рибите имат идеалистичен поглед към живота, не допускат изневери и предателства. Стрелците по-бързо прощават и рядко изпитват много силни чувства.
 
Останалите двойки зодии, които не могат да бъдат заедно - четете в Teenproblem.net
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase