Снимка: Pexels

Някои хора просто много си пасват като характери, имат общи интереси, разбират се дори без думи и знаят, че могат да разчитат един на друг. Те говорят с часове без да се уморят, имат много забавни истории заедно и се покрепят. Ето между кои зодии има най-здрави приятелства.

Овен и Лъв
 
Чувстват се супер комфортно, когато са заедно, могат да си говорят за всичко. Огнени знаци са и си приличат. Затова лесно се разбират един друг, имат подобни маниери и характери. Забавляват се заедно.
 
Телец и Лъв
 
Представителите и на двата зодиакални знака са доминиращи личности и са сериозни. Телците обаче са по-възприемчиви и понякога леко мързеливи - Лъвът ги кара да се стегнат, а и той често им помага с отговорностите. Лъвът пък обича да е център на внимание и да получава комплименти - Телците винаги се отблагодаряват и много държат на приятелите си.

Стрелец и Близнаци
 
Тези знаци вероятно създават най-силното и истинско приятелство от всички други зодии. Приличат си по това, че са много забавни, спонтанни, обичат приключенията, не стоят дълго на едно място и са невероятно любопитни. Винаги измислят нещо ново и много се веселят, когато са заедно.
 
Останалите двойки зодии, които са страхотни приятели - четете в Teenproblem.net
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase