Снимка: pexels.com

Не всеки човек обича да бъде прегръщан и докосван – това е факт. Има хора, които мразят или се чувстват неудобно да показват явно своята привързаност.

Те предпочитат да демонстрират своите чувства чрез действия, а не толкова чрез физически прояви. Например, тези хора показват любовта си с мили думи и/или с грижовни жестове.

Има четири зодиакални знака, представителите на които по-рядко са склонни към показване на любовта си чрез физическо докосване.

Ето и кои са те:

1. Водолей

Повечето представители на зодия Водолей имат тенденцията да избягват всякакъв емоционален израз, а това включва и физически контакт с половинката, особено пък на обществено място или пред други хора. Водолей е знак номер едно, който мрази да бъде докосван и прегръщан. Той по-скоро би проявил обичта си по редица други начини, отколкото да държи ръката ви по време на разходка или да ви гушне в обятията си през нощта.

2. Лъв

Въпреки че истинският Лъв иска всички погледи да са вперени в него, той все пак би предпочел да не му се натрапвате с физически ласки твърде много. Лъвът често изглежда студен и резервиран, когато трябва да покаже своята привързаност. Той почти никога не проявява инициативност, когато става въпрос за прегръдка или целувка. В същото време той е много отворен и топъл човек, който обича истински.

Вижте кои са останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase