Снимка: pexels.com

Въпреки че в света има почти осем милиарда души, понякога се случва така, че дадена жена се влюбва точно в ексгаджето на най-близката си приятелка. Ако попаднете в този сценарий, добре е да имате някои неща предвид. Без значение преди колко време вашата приятелка и настоящият ви любим са скъсали – ситуацията между вас тримата в началото ще е конфузна.

Вашето приятелство може да е много стабилно, но тази нова любов ще го разтърси и е възможно да го развали завинаги.

Единственият начин да разберете как се чувства вашата приятелка от факта, че излизате с ексгаджето ѝ е да проведете открит, честен разговор с нея. Ето и какви са възможните последствия и как да се изправите пред тях, така че да си спестите драмата:

1. Приемете, че има шанс да загубите приятелката си

В един съвършен свят вие бихте могли да запазите приятелството си с тази жена, въпреки че сте се влюбили в нейния експартньор. Но за съжаление, може да се окаже твърде трудно за нея да остане в живота ви и да гледа как любовта ви с нейния бивш процъфтява. Първото нещо, което трябва да обмислите е, дали си струва рискът да изгубите това приятелство заради новата си връзка.

2. Обърнете внимание на това какви са сегашните отношения на вашата приятелка и настоящото ви гадже

Ако вашата приятелка е скъсала със сегашното ви гадже с добри чувства и към днешна дата те все още са в приятелски отношения, това може би означава, че тя отдавна няма интерес към този човек. Ако обаче помежду им е имало драма и двамата все още са в обтегнати или в никакви отношения, особено ако е имало ситуация на изневяра, то имайте предвид, че ходите по тънък лед. Ако вашата приятелка е била силно наранена от раздялата си с вашия нов любим, то вие със сигурност ще поставите вашето приятелство под натиск. Приятелката ви няма да е щастлива от факта, че излизате с човек, който ѝ е причинил емоционално страдание.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 4 седмици

Бившият си остава бивш - не разбирам жените, които правят драми, че бившето гадже отишло при тяхна приятелка. Ами, че ще я почерпя, че ме е отървала - да ходи да си троши главата.

8

hit&run

преди 4 седмици

Опасности винаги има, но тук нещата отиват към тройка или женски бой, което и в двата случая е доста забавно.

7

Shark

преди 4 седмици

До хахахааа. Тоест била е на всяка манджа мерудия. Не харесвам такива, които се бъркат навсякъде уж добронамерено и с цел да помогнат. За мен са сеирджии и стоя по-далеч от подобни индивиди.